PÁTEK 5.9.2025 17 – 21 HOD., SOBOTA 6.9.2025 9 – 17 hod.
PÁTEK 28.11.2025 17 – 21 HOD., SOBOTA 29.11.2025 9 – 17 hod.
Na kurzu si osvojíte:
Jak založit a udržovat tekutý kvásek se 100% hydratací.
Jak správně používat kvásek na sladká těsta, aby se úplně odstranil kyselý nádech.
Jak připravit tradiční sladké pečivo bez použití droždí.
Správné techniky hnětení, kynutí a pečení náročných sladkých těst.
Tipy pro perfektní strukturu střídky, chuť a dlouhou trvanlivost pečiva.
Co budeme péct?
Tradiční vánočku s máslem a vejci
Mazanec s citrónovou kůrou
Nadýchané buchty plněné tvarohem, povidly nebo mákem
Máslové skořicové šneky
Bohatou čokoládovou babku
Pro koho je kurz vhodný?
Pro začátečníky i pokročilé pekaře.
Pro každého, kdo si chce osvojit přírodní kynutí i u sladkých těst.
Součástí kurzu:
Kvásky na odnesení domů
Skripta s postupy a recepty
Občerstvení během kurzu
Certifikát o absolvování
Počet účastníků: max 8
Cena:
4.900,- Kč bez ubytování
6.900,- Kč vč. ubytování 1 noc + wellnes + plná penze (strava lokální, převážně v BIO kvalitě, farmářské výrobky).
7.500,- vč. ubytování 2 noci, wellnes + plná penze ((strava lokální, převážně v BIO kvalitě, farmářské výrobky).
Popis ubytování zde: Vlkovská roubenka – CHALUPA VAŠICH SNŮ NA VYSOČINĚ
0 comments on “Sladké kváskové pečivo”Add yours →